Nejnovější recenze ze sekce Hodiny
Produkt jsem si vybrala protože se mi libi a taky byla úžasná cena,mužů všem jen doporučit
- vypadá pěkně :)
- nelze mít současně na displeji hodiny a datum
- zvuk při setupu je hodně protivný
Takovéhle hodiny se kupují kvůli vzhledu a tento účel pro mě splnili. Jak čas průsvitá skrz imitaci dřeva je opravdu efektní. Jen škoda, že panel na nařízení času a vložení baterií neumístili dospodu, pak by to opravdu vypadalo jako jednolitá kostka. Panel je vzadu, kam sice moc často člověk nekouká, ale trochu to ubírá na stylovosti.
- Krásné designové hodiny
- velikost akorát
- radost se podívat
- černé ručičky se na černých paprscích ztrácí
Na obrázku jsou paprsky téměř stříbrné, ve skutečnosti jsou černé. Tato barevná varianta nám vyhovuje, jen se černé ručičky mimo "měděný" střed v černých paprscích ztrácí.
Výběru nelituji
jiné bych nechtěla
barevně nám skvěle ladí
- Na noc jde nastavit slabé podsvícení,aby bylo i ve tmě vidět na displej
- Tak drobný návod, že jsem si musel objednat malou i velkou lupu
Kvalitní budík,ale v noci zbytečně silné světlo,vyplatilo by se třetí možnost minimální intenzita světla v noci.
za tu cenu absolutně top. Kvalita zpracování super. Dost těžké. Tikají - mě nevadí, ale možná by to někomu mohlo vadit...
Hodiny jdou přesně,nastaveny podle srozumitelného českého návodu.
Děkuji .
Doporučuji...
Jednoduché a elegantní.
Vždy přesný čas a krásný vzhled hodin.
- Dobrá cena
- Skvělá velikost čísel
- Barevně vyvážené
Tichý chod hodin. Elegantní jednoduchý design. Jen barva na fotu je světlejší než jsou hodiny ve skutečnosti. V reálu tmavší odstín.
- Zajímavé hodiny.
Hodiny ihned chytly rádiový signál
- Elegantní design.
- Možnost vypnutí vteřinové ručičky.
- Rádiový signál.
- Stejné hodiny jsem koupil podruhé, vypadají dobře, jsem s nimi spokojený.
- Po zhruba 5 letech se v určitém postavení času vytrácí digitální zobrazení ručičky.
- Příliš velké množství tužkových baterií.
- Proste stylovky
- Velice dobře čitelné, přesné, no prostě super
Máme hodiny krátce a zatím velká spokojenost. Radiový signál vyhledaly rychle, jsou tiché a přesné. Jen v plastovém krytu před ciferníkem se odráží světlo z lustru. Ale to je drobnost.